Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

TP-LINK AC1200 Deco M4 (1-pack) Mesh Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik - router / dostopna točka-AP

TP-LINK AC1200 Deco M4 (1-pack) Mesh Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik - router / dostopna točka-AP

Spletna cena: 38,80 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 6935364084394
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

TP-LINK AC1200 Deco M4 (1-pack) uporablja sistem enot, za doseg brezhibne pokritosti brezžicnega omrežja v celotnem domu. Z napredno tehnologijo Deco Mesh enote sodelujejo pri oblikovanju enotnega omrežja z enim samim omrežnim imenom. Naprave samodejno preklapljajo med napravami Decos, ko se premikate po vašem domu za najhitrejše možne hitrosti.

Deco M4 zagotavlja Wi-Fi na površini do 180 kvadratnih metrov (razlicica EU). Ce to ni dovolj, preprosto v omrežje dodajte vec Deco enot, da povecate pokritost. Deco M4 zagotavlja hitre in stabilne povezave s hitrostjo do 1167 Mb / s in deluje z glavnim ponudnikom internetnih storitev (ISP) in modemom. Deco lahko obvladuje promet tudi iz najbolj obremenjenih omrežij, ki zagotavljajo povezave brez zamud za do 100 naprav. Starševski nadzor omejuje spletni cas in blokira neprimerne spletne strani v skladu z edinstvenimi profili, ustvarjenimi za vsakega družinskega clana. Namestitev je preprosta z aplikacijo Deco, ki vas vodi skozi vsak korak.

2 v 1 nacin - nacin usmerjevalnika (router) in dostopne tocke
Prilagodljiv in vecnamenski sistem Deco M4 vkljucuje razlicne funkcije, ki mu omogocajo, da služi kot usmerjevalnik ali dostopna tocka. Preprosto izberite nacin za svoje dejanske omrežne zahteve in izkoristite najvecjo prilagodljivost brezžicnega omrežja.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

TP-LINK VIGI C540 4mm dnevna/nočna 4MP LAN QDH bela/črna zunanja nadzorna kamera

TP-LINK VIGI C540 4mm dnevna/nocna 4MP LAN Pan/Tilt QHD bela/crna zunanja nadzorna kamera Supervisoka locljivost s 4 milijoni slikovnih pik: kamera i...

Spletna cena: 69,33 €

SONY MDR-EX15LP EX Series earphones in-ear wired 3.5 mm jack black



Opis izdelka: Sony MDR-EX15LP - slušalke Vrsta izdelka: Slušalke - žične - vtičn...

Spletna cena: 5,33 €

JBL Brezžične slušalke VIBE BEAM BELE





Vrsta priklopaBTVrsta slušalkUšesneSlušalke z mikrofonomDaBarvaBelaFrekvencni razpon20 Hz – 20 kHzMere (Š x V x G)25,85 x 49,37 x 54,...

Spletna cena: 50,75 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica