Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

DELL G3223Q 81,28cm (32

DELL G3223Q 81,28cm (32

Spletna cena: 696,29 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 5397184567920
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

DELL G3223Q 81,28cm (32") 144Hz 4K IPS LED LCD DP/HDMI gaming monitor

Spoznajte vrhunski 32-palcni monitor Dell, ustvarjen za vašo naslednjo izkušnjo igranja iger na racunalniku ali konzoli. S povezljivostjo HDMI 2.1 izkusite izvorno locljivost 4K UHD, stopnjo osveževanja naslednje stopnje in izjemno natancnostjo barv.

Gladko, neprekinjeno igranje
HDMI 2.1 vam omogoci locljivost 4K skupaj s hitrostjo osveževanja 144 Hz tudi za najzahtevnejšo grafiko za racunalniške igre in podpira 120 Hz za konzole. Panel Fast IPS omogoca odzivni cas GTG 1 ms, združljivost z NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync Premium Pro pa zagotavljata izkušnjo igranja HDR z nizko zakasnitvijo brez trganja in zatikanja.

Neverjetna barvna natancnost
VESA DisplayHDR 600 in široka barvna pokritost DCI-P3 95 % omogocata igralcem resnicno živahno in realisticno grafiko. Tovarniška predhodna kalibracija (Delta E manj kot 2) vam omogoca takojšnje natancne barve takoj, ko vzamete monitor iz škatle. ComfortView Plus s certifikatom TUV zmanjša emisije škodljive modre svetlobe, ne da bi pri tem žrtvoval barvno natancnost ali jasnost slike.

Narejen za ustvarjalce
Igralni monitor Dell 32 4K UHD je fantasticen dodatek k vašemu racunalniku. Brezhibno preklapljajte med barvnim prostorom DCI-P3 (izvorni) in sRGB ali prilagodite nastavitve gamma. Poleg tega funkcija kompenzacije enakomernosti pomaga dinamicno uravnotežiti zaslon, da nudi enotne barve in svetlost, tako da ste lahko prepricani v kakovost svojega dela.

Med igranjem opravljajte vec nalog
Slediti pretocnemu klepetu ali poslušajte svoj najljubši podcast, medtem ko igrate igre z nacinoma PIP in PBP. Igralni monitor Dell 32 4K UHD je narejen tako, da z lahkoto opravlja istocasne naloge in vam tako pomaga pri igri.

Zasnovan za igricarje
Dizajn, ki ga navdihuje igranje iger, poudarja tako obliko kot funkcijo. Enobarvna osvetlitev ozadja monitorja in prezracevanje nudita vrhunski videz in obcutek, medtem ko vam njegova toplotna regulacija omogoca, da igrate veliko dlje, ne glede na to, kako graficno intenzivna je vaša igra.

Ergonomski monitor, ki se brez težav prilega vsaki postavitvi. Izkoristite stojalo, nastavljivo po višini in nagibu.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

HAN Predalnik IMPULS zaprt 2+1 bel

- dva zaprta predala obicajne višine in en širok dvojni predal
- z zaticem, da ne izpadejo iz ohišja
- priložene nalepke za oznacevanje pred...

Spletna cena: 37,44 €

PCPLUS e-Office i7-14700 16GB 1TB NVMe SSD Windows 11 Pro namizni računalnik

PCplus e-office namizni racunalnik je narejen za domaco in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev t...

Spletna cena: 827,78 €

SHARKOON MS-Y1000 mATX okno gaming črno ohišje

SHARKOON MS-Y1000 mATX okno gaming crno ohišje Z MS-Y1000 Sharkoon predstavlja ohišje mikro-ATX, ki združuje eleganten dizajn s pametno funkcionalnost...

Spletna cena: 63,92 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica