Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

SHARKOON SKILLER SGK5 žična osvetljena RGB črna slo tisk gaming tipkovnica

SHARKOON SKILLER SGK5 žična osvetljena RGB črna slo tisk gaming tipkovnica

Spletna cena: 38,30 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4044951020485
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

SHARKOON SKILLER SGK5 gaming tipkovnica ima prilagodljivo osvetlitev RGB, visoko zmogljivo igralno programsko opremo in številne posebne tipke kar naredi tipkovnico še bolj prirocno. Ponuja vecpredstavnost, uživanje in vznemirljive igralne iskušnje. Tipkovnica ponuja hitro odzivne tipke z ravno obliko in popolno podporo z celotno n-key funkcijo, ki je obicajno rezerverana samo za mehanske tipkovnice.

Medtem ko ima vecina gumijastih kupolastih tipkovnic samo podporo za prevracanje z dvema tipkama in lahko hkrati zazna najvec dva pritiska tipk, SKILLER SGK5 omogoca pritisk številnih tipk. To zagotavlja popoln nadzor v igri, zlasti med zapletenimi manevri.

Prilagodljiva osvetlitev RGB
SKILLER SGK5 ponuja osvetlitev v šestih conah z 16,8 miljonov barv. Prednastavljeni so razlicni ucinki tako, da zmanjša potrebo nalaganja igralne programske opreme. Vendar pa lahko z igralno programsko opremo ucinke prilagodite njihovi smeri in frekvenci, barvo con pa lahko dodatno prilagodite.

Za najvecje udobje je SKILLER SGK5 opremljen z naslonom za dlani, ki ima magnet za pritrjanje in ga je mogoce enostavno odstraniti.
Za hitri dostop oz. bližnjice nekaterih funkcij so omogocene posebne tipke za svetlobne ucinke, igralne profile, multimedijske funkcije in makre. Dodatne tipke za makro in profil na tipkovnici omogocajo takojšnje spremembe prilagojenih nastavitev. Poleg tega dva gumba na tipkovnici omogocata prirocno nastavitev glasnosti in jakosti osvetlitve.

Intuitivna programska oprema za igre na sreco. Naložljiva igralna programska oprema omogoca popolno prilagoditev vseh funkcij tipkovnice. Tipke lahko hitro in enostavno dodelite z makri in vecpredstavnostnimi ukazi. Seveda programska oprema omogoca tudi nastavitev osvetlitve. Vse te prilagoditve lahko organizirate v prakticnih igralskih profilih.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

SHARKOON SKILLER SGK4 žična osvetljena RGB črna slo tisk gaming tipkovnica

SHARKOON SKILLER SGK4 gaming tipkovnica navdušuje igralce racunalniških iger z RGB osvetljeno tipkovnico. Tipkovnici lahko barve osvetlitve nastavljat...

Spletna cena: 28,05 €

SHARKOON SKILLER SGK30 (Red) žična RGB mehanična slo tisk tipkovnica

SHARKOON SKILLER SGK30 (Red) žicna RGB mehanicna slo tisk tipkovnica SKILLER SGK30 je mehanska tipkovnica, ki ne navduši le s svojo visokokakovostno i...

Spletna cena: 51,11 €

SHARKOON SHARK ZONE WR10 zapestna opora za tipkovnico

Sharkoon SHARK ZONE WR10 zapestna opora za tipkovnico pomeni sprošceno igranje. Vaša tipkovnica obvlada stres, vaša zapestja ne. Zapestna opora za tip...

Spletna cena: 14,39 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica