Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

SHARKOON REBEL C70G midiATX RGB okno črno/rjavo gaming ohišje

SHARKOON REBEL C70G midiATX RGB okno črno/rjavo gaming ohišje

Spletna cena: 121,57 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4044951040193
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

SHARKOON REBEL C70G RGB midiATX RGB okno crno gaming ohišje


S svojo elegantno leseno zasnovo na sprednji plošci in stransko plošco iz kaljenega stekla brez vijakov doda Rebel C70G RGB eleganten pridih vsaki igralni sobi, dnevni sobi ali delovni sobi. Poleg vpadljivega videza modularne možnosti namestitve omogocajo prostor za do enajst 120 mm ventilatorjev ali dva radiatorja vodnega hlajenja. S skupaj s perforiranimi površinami v ohišju in okoli njega je zagotovljena optimalna ucinkovitost hlajenja, tudi za vrhunske nastavitve. Poleg tega je nadaljnja ucinkovitost ohišja za osebni racunalnik podprta s prikljuckoma USB-C in TRRS, ki sta pripravljena na prihodnost.

Elegantna paša za oci
Rebel C70G RGB ima skupaj štiri 120 mm PWM ventilatorje z RGB osvetlitvijo, ki je vnaprej namešcena na sprednji in zadnji plošci. Te osvetlitvijo strojno opremo, ki jo je mogoce videti skozi elegantno stransko plošco brez vijakov iz kaljenega stekla. Skupno bo v ohišju našlo prostor enajst 120 mm ventilatorjev: poleg štirih vnaprej namešcenih ventilatorjev je mogoce namestiti še tri, poleg pladnja maticne plošce in še enega za maticno plošco, tri ventilatorje pa lahko namestite na zgornji del. In da bo notranjost cim bolj cista, je na spodnji plošci ohišja odstranljiv filter za prah, ki ga je enostavno ocistiti.

Enostavno povecajte pretok zraka
Za enostavno povecanje pretoka zraka in hlajenja ima Rebel C70 okvir za pritrditev na vrhu ohišja. To je mogoce opremiti z do tremi 120 mm ventilatorji ali radiatorjem do 360 mm in ga nato preprosto znova vstaviti pod zgornjo ploš co. Ce je treba hlajenje še povecati, je mogoce namestiti do tri dodatne 120 mm ventilatorje ali 360 mm radiator poleg pladnja maticne plošce, ko odstranite modularni del napajalnega tunela.

Opremljen za sodobne graficne kartice
Rebel C70 ima držalo za graficno kartico z gumirano površino, ki omogoca optimalno uporabo tudi težkih graficnih kartic. Kot pri vseh ohišjih serije Rebel, Rebel C Series Vertical Graphics Card Kit 4.0 je opcija, ki je na voljo za navpicno namestitev graficne kartice v ohišje.

Prostorna notranjost
Poleg ventilatorjev je mogoce modularno namestiti tudi zahtevane HDDs in SSDs. Te lahko namestite na montažni nosilec in vstavite kot bundle za pladenj maticne plošce. Rebel C70 ima prostor za do tri 3,5" HDD ali do tri 2,5" SSD. Poleg tega je dovolj prostora za graficne kartice z najvecjo dolžino 40 cm kot tudi CPU hladilnik z višino do 16,5 cm. Možna je tudi napajalna enota z najvecjo dolžino 27 cm.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

SHARKOON VS4-V midiATX črno ohišje

SHARKOON VS4-V ohišje ima razširjene stranske plošce za vgradnjo hladilnikov z višino do 16 cm. Namestite lahko tudi graficne kartice z dolžino do 31 ...

Spletna cena: 43,43 €

SHARKOON TG7M RGB ATX okno gaming črno ohišje

SHARKOON TG7M RGB ATX okno gaming crno ohišje TG7M RGB je pravo vsestransko ohišje, ki izpolnjuje skoraj vse zahteve: za zagotavljanje najboljše možne...

Spletna cena: 95,95 €

SHARKOON M30 RGB ATX okno gaming črno ohišje

SHARKOON M30 RGB racunalniško ohišje ima prefinjen izgled z veliko mrežasto sprednjo plošco. V notranjosti je dovolj prostora za precejšnjo kolicino s...

Spletna cena: 69,05 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica