Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

WD Purple 2TB 3,5

WD Purple 2TB 3,5" SATA3 64MB (WD23PURZ) trdi disk

Spletna cena: 70,24 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 718037896199
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

WD Purple 2TB 3,5" SATA3 64MB (WD23PURZ) trdi disk


Pogoni WD Purple so zasnovani posebej za nadzor, da pomagajo vzdržati povišana toplotna nihanja in vibracije opreme v okoljih NVR. Povprecen namizni pogon je zasnovan tako, da deluje le v kratkih intervalih, ne pa v ostrem 24-urnem okolju nadzornega sistema visoke locljivosti. Z WD Purple dobite zanesljivo shrambo, ki je preizkušena glede združljivosti s širokim naborom varnostnih sistemov. Ekskluzivna tehnologija AllFrame pomaga zmanjšati izgubo slicic in izboljša splošno predvajanje videa.

Ekskluzivna tehnologija AllFrame podjetja Western Digital
Vsi pogoni WD Purple so opremljeni s tehnologijo AllFrame, ki izboljšuje pretakanje ATA, da pomaga zmanjšati izgubo okvirja in izboljša splošno predvajanje videa v okviru številnih varnostnih video rešitev.

Izboljšane ocene delovne obremenitve
Pogoni WD Purple imajo delovno obremenitev do 180 TB/leto, do trikrat vecjo od namiznih pogonov, za izpolnjevanje edinstvenih zahtev glavnih sistemov za videonadzor DVR in NVR.

Vec kamer, vec tokov
Sodobni snemalniki zdaj podpirajo vec video tokov na kamero. Pogoni WD Purple podpirajo do 64 HD kamer z enim pretokom, podpirajo pa lahko tudi številne najnovejše kamere, ki prenašajo vec tokov, da omogocijo osnovno funkcionalnost umetne inteligence. S tako številnimi možnostmi imate prilagodljivost za nadgradnjo ali razširitev varnostnih aplikacij v prihodnosti.

Zasnovan za današnje in rešitve prihodnosti nadzora
Z MTBF do 1 milijona ur so pogoni WD Purple zasnovani za glavne nadzorne DVR-je in NVR-je, ki delujejo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. S komponentami, odpornimi na rjavenje, in podporo za vec kot osem vgradnih mest, pogoni WD Purple zagotavljajo zanesljivo delovanje tudi v težkih okoljih.

Proaktivno upravljanje shranjevanja z WDDA
Western Digital Device Analytics (WDDA) zagotavlja sistemu obilico parametricnih operativnih in diagnosticnih podatkov naprav za shranjevanje; algoritmi razlagajo podatke in usmerjajo sistem, da opozori sistemske skrbnike na posebna priporocena dejanja za odpravo morebitnih težav. WDDA je namenjen pooblastitvi proizvajalcev originalne opreme, sistemskih integratorjev in IT strokovnjakov za boljše spremljanje in proaktivno upravljanje podprtih naprav za shranjevanje za ohranjanje optimalnega delovanja.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

Red Plus 8TB 3,5" SATA3 128MB (WD80EFZZ) trdi disk

Red Plus 8TB 3,5" SATA3 128MB (WD80EFZZ) trdi disk Z mocjo za obvladovanje majhnih in srednje velikih poslovnih okolij NAS in povecanimi delovnimi obr...

Spletna cena: 219,76 €

WD Red PRO 8TB 3,5" SATA3 256MB (WD8003FFBX) trdi disk

WD Red PRO diski so namenjeni za uporabo v srednjih in vecjih NAS napravah in so testirani za kompatibilnost v unikatnih, zahtevnih okoljih s 24/7 del...

Spletna cena: 243,63 €

WD Blue 2TB 3,5" SATA3 256MB 7200rpm (WD20EZBX) trdi disk

WD Blue 2TB 3,5" SATA3 256MB 7200rpm (WD20EZBX) trdi disk                        Zanesljivo vsakodnevno racunalništvo
Notranji trdi diski WD Blue ...

Spletna cena: 64,71 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica