Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

LOGITECH G X PRO Wireless Gaming 7.1 LightSync Blue VO!CE mikrofon slušalke

LOGITECH G X PRO Wireless Gaming 7.1 LightSync Blue VO!CE mikrofon slušalke

Spletna cena: 230,51 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 5099206089693
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

LOGITECH G X PRO GAMING slušalke so rezultat tesnega sodelovanja s številnimi profesionalnimi igralci iz razlicnih zvrsti. Prisluhnite vsakemu strelu, zmožnosti, korakom s potrebami položaja in prostorskega zavedanja. Ostanite povezani s svojo ekipo s kristalno jasno govorno komunikacijo. PRO slušalke so zasnovane s profesionalci in zasnovane za zmago.

LIGHTSPEED BREŽICNA TEHNOLOGIJA
Brezžicna tehnologija LIGHTSPEED, ki jo proizvaja samo Logitech G, vam omogoca brezžicno igranje brez kompromisov pri zakasnitvi, povezljivosti ali bateriji. Igrajte popolnoma svobodno, z življenjsko dobo baterije 20+ ur in dosegom do 15 m z robustno frekvenco 2,4 GHz.

UDOBJE IN TRAJNOST
Izdelana za dolgo casa, narejena iz aluminija in jeklenim trakom cet glavo. Mehke ušesne blazinice s spominsko peno in pasivno izenacevanje hrupa okolice nudi vrhunsko udobje pri maratonskih igrah.

GONILNIKI PRO-G 50 MM
PRO-G odlikuje edinstvena hibridna mrežasta konstrukcija, ki zagotavlja neverjetno jasno in natancno zvocno podobo. Poslušajte korake in okoljske zvoke, z osupljivo jasnostjo in pridobite konkurencno prednost, ki jo potrebujete za zmago. Zdaj, s 50-milimetrskimi gonilniki, PRO-G naslednje generacije doseže še vecjo natancnost v širšem frekvencnem obmocju, poleg tega pa odziv nizkih tonov z vecjo natancnostjo.

BLUE VO!CE
Tehnologija mikrofona BLUE VOICE vam omogoca izbiro glasovnih filtrov v realnem casu za zmanjšanje hrupa za zagotavljanje, da se vaš glas sliši bogatejše, cistejše in bolj profesionalno. Pridobite dosledno, v studiu kakovostno govorno komunikacijo z BLUE VOICE preko HUB Gaming Software.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

LOGITECH PRO X 2 Lightspeed Wireless Gaming Blue VO!CE mikrofon brezžične/žične bele slušalke

LOGITECH PRO X 2 Lightspeed Wireless Gaming Blue VO!CE mikrofon brezžicne/žicne slušalke
BREZ KONKURENCE
Zasnovan s profesionalci. Ustvarjen z...

Spletna cena: 270,81 €

LOGITECH G333 Gaming stereo z mikrofonom vijolične slušalke


Popolnoma se potopite v igro kjer koli igrate. G333 zagotavlja zvok visoke locljivosti in jasne komunikacije na številnih napravah - osebni racun...

Spletna cena: 55,35 €

LOGITECH G935 Wireless 7.1 Surround LightSync Gaming RGB z mikrofonom slušalke

Gaming slušalke Logitech G935 Wireless LightSync Gaming RGB vam ponujajo filmsko izkušnjo s 7.1 Dolby ali DTS tehnologijama in Pro-G zvocnimi driverji...

Spletna cena: 200,34 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica