Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

ASUS PRIME A620M-A-CSM AM5 microATX DDR5 osnovna plošča

ASUS PRIME A620M-A-CSM AM5 microATX DDR5 osnovna plošča

Spletna cena: 105,42 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4711387176405
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

ASUS PRIME A620M-A-CSM AM5 microATX DDR5 osnovna plošca

Osnovna plošca ASUS TUF A620M Plus DDR5 podpira AMD Socket AM5 za procesorje AMD Ryzen serije 7000, ima do 4 reže za pomnilnik DDR5, razširitvene reže PCI-E 4.0 in PCI-E 3.0, 2 reži M.2, 4 vrata SATA (6 Gb/s), 6 zadnjih vrat USB, 7 celnih vrat USB, Ethernet Realtek 1 Gb, zvocni kodek Realtek 7.1 HD in obliko osnovne plošce m-ATX.

Lastnosti:

  • Osnovna plošca AMD A620 micro-ATX, DDR5, podpora PCIe 4.0, dve reži M.2, DisplayPort/HDMI/VGA, vrata USB 3.2 Gen 1, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C, SATA 6 Gb/s, BIOS FlashBack, dvosmerno odpravljanje šumov AI, Aura Sync.
  • Vticnica AMD AM5: Pripravljen za namizne procesorje AMD Ryzen serije 7000
  • Ultrahitra povezljivost: PCIe 4.0, dve reži M.2, vrata USB 3.2 Gen 1, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C
  • ASUS OptiMem II: skrbno usmerjanje sledi in prehodov ter optimizacije ozemljitvenega sloja za ohranjanje celovitosti signala za izboljšano overclocking pomnilnika
  • Celovito hlajenje: Hladilnik VRM, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
  • Razsvetljava Aura Sync RGB: Vgrajeni naslovni vodniki Gen 2 in vodnik Aura RGB za trakove RGB LED, enostavno sinhronizirane s strojno opremo, ki podpira Aura Sync
  • Dvosmerno odpravljanje šumov z umetno inteligenco: Zmanjšuje hrup iz ozadja iz mikrofona in zvocnega izhoda za kristalno cisto komunikacijo v igrah ali videokonferencah
  • ASUS Control Center Express (ACCE) za lažje upravljanje koncnih tock IT
     

Maticne plošce ASUS serije PRIME so strokovno zasnovane za izkorišcanje celotnega potenciala procesorjev AMD Ryzen serije 7000. PRIME A620M-A-CSM, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, celovitimi hladilnimi rešitvami in inteligentnimi možnostmi nastavitev, uporabnikom in sestavljavcem racunalnikov "naredi sam" zagotavlja vrsto optimizacij zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.


ASUS Control Center Express
ASUS Control Center Express je integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, zasnovana za hitrejšo uvedbo, poenostavitev delovanja IT in izboljšanje produktivnosti s celovitim nadzorom in uporabniku prijaznimi funkcijami. ASUS Control Center Express je združljiv z vec kot 100 osnovnimi plošcami ASUS in zagotavlja visokokakovostno rešitev, optimizirano glede na TCO, za vaše poslovne potrebe.

Optimizirajte upravljanje koncnih tock IT

Zasnovan za pomoc osebju IT pri spremljanju in nadzorovanju naprav v omrežjih podjetij ter olajša preverjanje inventarja na vec lokacijah na daljavo.

Avtomatizacija vzdrževanja IT

Osebju IT omogoca nacrtovanje samodejnih posodobitev najnovejšega BIOS-a, programske opreme in pripomockov za dolocene ali vse naprave v casu izven konic, kar poveca stabilnost sistema in prilagodljivost delovanja IT.

Varno upravljajte vse koncne tocke

Varno upravljajte konfiguracijo koncnih tock, dostop do prenosnih pomnilnikov in racunalniških aplikacij tako, da jim omogocite ustvarjanje pravil za združevanje v skupine na posameznih napravah.

Prilagodljivost

Celovit nadzor je temelj serije ASUS PRIME. Osnovna plošca PRIME A620 vsebuje prilagodljiva orodja za nastavitev vseh vidikov vašega sistema, ki omogocajo prilagoditve zmogljivosti, da se popolnoma prilagodijo vašemu nacinu dela in povecajo produktivnost.

  1. Inteligentno upravljanje
  2. Varcevanje z energijo
  3. Celovita energetska ucinkovitost

Funkcija Varcevanje z energijo vsebuje vec nastavitev, s katerimi lahko preprosto optimizirate porabo energije in povecate prihranek energije. Omogocite lahko omejitev moci procesorja, zatemnite osvetlitev Aura in nastavite profil ventilatorja na nacin varcevanja z energijo. Preklopite lahko tudi nacrt varcevanja z energijo, ki je vgrajen v operacijski sistem Microsoft Windows.

Fan Xpert 2+

Prilagodljiv nadzor hlajenja

Programska oprema ASUS Fan Xpert 2+ omogoca celovit nadzor nad ventilatorji. Nacin samodejnega nastavljanja inteligentno konfigurira vse parametre z enim samim klikom. Na voljo je tudi nacin Extreme Quiet, ki zmanjša hitrost ventilatorjev ohišja pod privzeto minimalno vrednost, da bo vaš sistem med opravljanjem lažjih opravil šepetal tiho. Ventilatorje lahko upravljate tudi prek BIOS-a UEFI.

Digi+ VRM Control

Natancen digitalni nadzor moci

Modul napetostnega regulatorja Digi+ (VRM) zagotavlja nadzor nad padanjem napetosti v realnem casu ter samodejno preklaplja nastavitve frekvence in ucinkovitosti porabe. Omogoca tudi natancno nastavitev procesorja za vrhunsko stabilnost in zmogljivost.

BIOS UEFI

Priznani ASUS UEFI BIOS zagotavlja vse, kar potrebujete za konfiguriranje, prilagajanje in nastavljanje sistema. Ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za zacetnike na podrocju PC DIY, pa tudi obsežne funkcije za izkušene veterane.

Napredni nacin

Napredno nastavljanje za resne uporabnike

Z intuitivnim naprednim nacinom, ki ga ponuja UEFI, lahko prevzamete popoln nadzor. Vgrajena funkcija iskanja olajša iskanje možnosti, razlicne napredne funkcije pa vam omogocajo inteligentno prilagajanje, tako da lahko nastavite delovanje tako, kot želite.

Funkcija iskanja

Hitro in enostavno poišcite želeno možnost ali nastavitev.

Uporabniški profil ASUS

Prenos nastavitev konfiguracije med razlicnimi razlicicami BIOS-a ali jih delite s prijatelji.

Nacin EZ

Hitra in preprosta nastavitev

Nacin EZ prikazuje pomembne nastavitve in statisticne podatke ter ponuja tudi vodene carovnike, funkcijo povleci in spusti ter uporabo pomembnih nastavitev z enim klikom - vse to vam bo pomagalo, da bo vaša naprava v hipu zacela delovati.

Intuitivni graficni nadzor ventilatorjev

Natancno prilagodite posamezne nastavitve ventilatorja tako, da z miško povlecete krivuljo.

Nacin vklopa/izklopa Aura (Stealth)

Enostavno vkljucite ali izkljucite osvetlitev Aura RGB ali vse vgrajene diode LED za umirjen estetski pridih.

Hlajenje


Serija PRIME A620 je zasnovana z vec vgrajenimi hladilniki in vrsto hibridnih glave ventilatorjev, ki zagotavljajo, da bo vaša naprava ostala hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Hladilniki VRM in toplotne blazinice

Hladilniki in toplotne podloge VRM izboljšajo prenos toplote z MOSFET-ov in dušilk za boljše hlajenje.

Hladilnik po zasnovi

Serija PRIME A620 ima celovit nadzor hlajenja, ki ga je mogoce konfigurirati prek programske opreme Fan Xpert 2+ ali prek sistema UEFI BIOS.

Vec virov temperature

Vsak header se lahko dinamicno sklicuje na tri toplotne senzorje. Program Fan Xpert 2+ omogoca kartiranje temperature podprtih graficnih kartic ASUS, da optimizirate hlajenje za naloge, ki so intenzivne za GPU in CPU.

Pametna zašcita

Posebno integrirano vezje šciti vsak glavo ventilatorja pred pregrevanjem in prekomernim tokom.

Ventilator s 4 nožicami PWM/DC

Vsak vgrajeni header podpira samodejno zaznavanje ventilatorjev PWM ali DC.

Oblikovanje šestslojnega PCB

Vec slojev tiskanega vezja optimizira upravljanje toplote za kriticne komponente, da te ostanejo pri optimalni delovni temperaturi.

Uspešnost

Serija PRIME A620 je izdelana za visoko število jeder in zahteve po pasovni širini procesorjev AMD. Osnovna plošca ASUS A620 zagotavlja vse osnove za povecanje vsakodnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa podatkov.

Pomnilnik

Izboljšanje zmogljivosti DDR5

Temelj osnovnih plošc PRIME so celovite možnosti za nastavitev pomnilnika. S PRIME A620M-A-CSM lahko iz svojih modulov DDR5 iztisnete ves potencial, ne glede na to, ali gre za komplete z izjemno hitrostjo ali vstopne komplete, ki bi bili sicer zaklenjeni.

Za osnovne module brez podpore pomnilnika EXPO.

Za tiste, ki želijo preseci osnovne hitrosti DDR5, je PRIME A620M-A-CSM pripravljen za komplete za navdušence zaradi obsežne podpore AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO). Izkušeni veterani lahko zmogljivost š e dodatno prilagodijo z obsežnim naborom nastavitev v UEFI.

ASUS OptiMem II

Spremembe usmerjanja sledi na maticni plošci zagotavljajo najnovejšim procesorjem neomejen dostop do pasovne širine pomnilnika. Tehnologija ASUS OptiMem II skrbno kartira poti pomnilniških signalov po razlicnih plasteh tiskanega vezja, da zmanjša število prehodov, in dodaja zašcitna obmocja, ki znatno zmanjšujejo presluhe.

Prednosti tehnologije ASUS OptiMem II:

Izboljšana stabilnost in združljivost pomnilnika
Omogoca nižje zakasnitve pomnilnika pri enakovrednih napetostih
Izboljšana frekvencna rezerva pomnilnika
Maticne plošce s tehnologijo OptiMem II so bile preizkušene s simulacijsko programsko opremo Synopsys HSPICE

Podpora PCIe 4.0 M.2

Dve reži M.2 podpirata do PCle 4.0 in zagotavljata tudi podporo NVMe SSD RAID za neverjeten potencial zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z najvec dvema pomnilniškima napravama PCle 4.0 in uživajte v najvišjih hitrostih prenosa podatkov.

* Dejanske hitrosti prenosa bodo nižje od teoreticne najvišje hitrosti.

Povezljivost

Vticnica PCIe 4.0

PRIME A620M-A-CSM ponuja povezljivost reže PCIe 4.0 za graficne procesorje. Široka pasovna širina in superhitre hitrosti prenosa vam omogocata ustvarjanje funkcionalno bogatih sestavov, ki brez težav prenesejo visoke obremenitve.

Sprednji USB Type-C

Celotna paleta prikljuckov USB podpira vrhunske naprave s perifernimi napravami, vkljucno s prikljuckom USB 3.2 Gen 1 Type-C na sprednji strani, ki zagotavlja hitrosti prenosa podatkov do 5 Gb/s.

Prilagajanje
Serija PRIME A620 dodaja nianse, ki izboljšajo vsako izkušnjo, od ekskluzivnih kodekov, ki zagotavljajo brezhibno kakovost zvoka, do intuitivnih krmilnikov osvetlitve RGB, s katerimi lahko prilagodite svoj sistem in ustvarite edinstveno osebno podobo.

Izjemen zvok

  • Kombinirane vgrajene funkcije zagotavljajo vrhunski zvok
  • Inteligentna zasnova in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka, kakršne še niste doživeli.

Zvocna zašcita

  • Zvocna zašcita zagotavlja natancno analogno/digitalno locevanje in mocno zmanjša vecstranske motnje.
  • Namenski sloji zvocnega tiskanega vezja
  • Loceni plasti za levo in desno sled zagotavljata dosledno in enako kakovost obeh kanalov.

Vrhunski zvocni kondenzatorji

Zagotavljajo topel, naraven in poglobljen zvok z izjemno jasnostjo in zvestobo.

Prilagajanje

  • Aura Sync
  • Presežite konkurenco
  • Dobro uglašen sistem za navdušence si zasluži ustrezno estetiko. ASUS Aura ponuja popoln nadzor osvetlitve RGB z razlicnimi funkcionalnimi prednastavitvami za vgrajene LED diode RGB ter trakove in naprave, prikljucene na vgrajene glave RGB - vse to pa je mogoce sinhronizirati z vedno vecjim naborom strojne opreme, ki podpira Auro.

Staticna stran
Dihanje
Strobing
Mavrica
Barvni cikel
Zvezdnata noc
Ucinek glasbe
Pametni

Naslovljive glave generacije 2

Trije naslovljivi headerji Gen 2 lahko zaznajo število LED diod na naslovljivih napravah RGB druge generacije, kar omogoca, da programska oprema samodejno prilagodi svetlobne ucinke dolocenim napravam. Novi headerji zagotavljajo tudi povratno združljivost z obstojeco opremo Aura RGB.

Dvosmerno odpravljanje šumov z umetno inteligenco

Ta pripomocek uporablja obsežno podatkovno zbirko z globokim ucenjem za zmanjšanje šumov iz ozadja iz mikrofona in dohodnega zvoka, hkrati pa ohranja vokale. S tem se odstranijo moteci udarci po tipkovnici, kliki miške in drugi okoliški zvoki, tako da med igranjem iger ali klici slišite in ste slišani s kristalno cistostjo.

500M podatkovna zbirka z globokim ucenjem
Zvocni vhod/izhod
Visoka zvestoba
Minimalen vpliv na zmogljivost
Zbirka Armoury Crate

Armoury Crate v enem samem intuitivnem vmesniku ponuja enostavno prilagojene nastavitve Aura Sync RGB za vsako združljivo napravo v vašem arzenalu , poleg tega pa tudi kontrolnike za vedno vecjo družino izdelkov ASUS, vkljucno z nastavitvami tipkovnice in miške. Armoury Crate vkljucuje tudi registracijo izdelkov in vir novic, tako da nikoli ne zamudite posodobitev, ki so zanimive za skupnost ASUS.

Nadzorna plošca
Aura Sync
Dvosmerno odpravljanje šumov z umetno inteligenco
FAN Xpert 2+
Varcevanje z energijo
Prenos gonilnika in prirocnika
Upravljanje racuna
Prijazno za domace mojstre

Jedro Q-LED

Prikazovalnik Q-LED Core med samopreizkusom ob vklopu (POST) ustvarja svetlobne vzorce po diodi LED, ki lahko uporabnikom pomagajo pri odpravljanju morebitnih težav.

Ni zaznanega procesorja - hitro utripanje 4 Hz (0,25 s)
Ni zaznanega VGA - pocasno utripanje 1/2 Hz (2 s)
Ni zaznane zagonske naprave - zelo pocasi utripa 1/8 Hz (8 s)
Namestitev je koncana - svetleca luc

BIOS FlashBack

BIOS FlashBack je najpreprostejša in najvarnejša metoda posodobitve BIOS-a (UEFI). Datoteko (UEFI) BIOS-a preprosto spustite na kljucek USB, formatiran v FAT32, ga vstavite v vrata USB BIOS FlashBack in pritisnite gumb. Posodobitve lahko izvedete tudi brez namešcenega pomnilnika ali procesorja.

Jedro SafeSlot

SafeSlot Core je ASUS-ova ekskluzivna reža PCIe. Zaradi ojacane zasnove, ki je na maticno plošco pritrjena s posebnim kavljem, zagotavlja SafeSlot Core 1,6-krat mocnejše zadrževanje in 1,3-krat vecjo odpornost na striženje kot standardne razširitvene reže.

Prenapetostna zašcita

  • Zasnova napajanja za zašcito tokokroga svetovnega razreda
  • Ekskluzivna zasnova vezja z vgrajenimi regulatorji napetosti šciti maticno plošco pred poškodbami zaradi nepricakovanih visokih napetosti iz nestabilnih ali slabših napajalnikov.
  • Hrbtni vhod/izhod iz nerjavecega jekla
  • 3-kratna odpornost proti koroziji za vecjo vzdržljivost
  • Na korozijo odporne zadnje vhodno-izhodne plošce iz nerjavnega jekla, vezane s kromovim oksidom, imajo trikrat daljšo življenjsko dobo kot obicajne plošce.
  • Vec kot 1000 združljivih naprav in komponent
  • Serija Prime 700 zagotavlja vrhunsko združljivost s tisocimi komponentami, seznam podpore za pomnilnik pa opredeljuje združljivost pomnilnika, kar vam omogoca vec izbire za brezskrbno gradnjo racunalnika.
  • 8000+ validacijskih ur

Vsaka osnovna plošca ASUS je podvržena vec kot 8000 uram strogih testov, vkljucno s testi izgorevanja, okoljskimi testi, testi združljivosti, programske opreme in varnostnimi testi, da se potrdi njihova vzdrž ljivost. Zanesljivost ASUS presega industrijske standarde, saj zagotavlja, da je vsaka komponenta zasnovana tako, da brezhibno deluje v vsakem okolju.

Temperaturni in vlažnostni testi

Zagotavlja, da so komponente odporne na ekstremne pogoje.

Preizkusi toplotnih meritev

Zagotavlja, da sistem ostane hladen in stabilen tudi pri najvecjih obremenitvah.

Preizkusi vstavljanja

Vsaka vrata in prikljucek so veckrat preizkušeni v ciklih namestitve.

Preskusi staranja

Do 48-urni preskus staranja zagotavlja zanesljivost.

Preskusi porabe energije

  • Preverjena je energetska ucinkovitost v svetovnem merilu.
  • Preskusi temperature in meje enosmernega toka
  • Zagotavlja, da je maticna plošca sposobna obvladovati nihanja napetosti, ki jih povzrocajo razlicne temperature.
  • Preizkusi toplotnega šoka (-40 °C/85 °C)
  • Zagotavlja sposobnost preživetja temperaturnih sprememb med prevozom.

Preizkusi brez obratovalnega šoka

Izdelan tako, da prenese udarce, ki se lahko pojavijo med prevozom.

Preizkusi z vžigom

Preveri se vsaka komponenta, da se zagotovi brezhibno delovanje.

Preizkusi namestitve

Postavitev prikljuckov je dvakrat preverjena, da se zagotovi nemotena namestitev.

Preizkusi padca

Preizkusi padcev z razlicnih višin zagotavljajo vzdržljivost.

Preizkusi s soljo in pršenjem

Preizkušeno za zanesljivost vhodov in izhodov, podaljšano življenjsko dobo in odpornost proti rjavenju.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

ASUS ProArt B760-CREATOR WiFi LGA1700 DDR5 ATX osnovna plošča

ASUS ProArt B760-CREATOR WiFi LGA1700 DDR5 ATX osnovna plošca ProArt B760-Creator WiFi je izboljšana osnovna plošca, zasnovana za delovne obremenitve...

Spletna cena: 212,22 €

ASUS PRIME H610I-PLUS D4-CSM LGA1700 MINI-ITX DDR4 HDMI DP USB 3.2 matična plošča

ASUS PRIME H610I-PLUS D4-CSM LGA1700 MINI-ITX DDR4 HDMI DP USB 3.2 maticna plošca Maticne plošce serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprosti...

Spletna cena: 119,24 €

ASUS Pro Q570M-C LGA1200 (10th&11th gen) mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS Pro Q570M-C/CSM Poslovna maticna plošca Micro-ATX Q570 s podporo Intel vPro in izboljšano varnostjo, zanesljivostjo in obvladljivostjo
Vticni...

Spletna cena: 125,52 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica