Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

WOOX R5113 LED 20W zunanje senzor gibanja reflektorsko svetilo

WOOX R5113 LED 20W zunanje senzor gibanja reflektorsko svetilo

Spletna cena: 22,29 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 8435606710312
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

WOOX R5113 pametni zunanji reflektor, s senzorjem PIR je edinstven nacin za zunanjo varnost.
Namestite reflektor R5113 na katero koli steno, garažo ali na drug predmet zunaj in prikljucite napajalni kabel Schucko na elektriko, prikljucite reflektor R5113 na svoje omrežje, z brezplacno aplikacijo WOOX Home na pametnem telefonu ali tablicnem racunalniku.

Ustvarite najboljšo svetlobno izkušnjo na mestu, kjer uporabljate ta reflektor s senzorjem PIR. R5113, podprt s 1600 lumni, vam daje dovolj možnosti, da ustvarite zelo svetlo okolico, s prilagoditvijo svetlosti v aplikaciji WOOX Home pa lahko ustvarite idealno nastavitev osvetlitve, glede na vaše potrebe.

PIR senzor
Ko detektor gibanja PIR zazna gibanje, se bo LED reflektor samodejno hitro odzval; ce ni gibanja, se luc samodejno ugasne. Poleg tega lahko LED reflektor deluje na vec nacinov, neprekinjeno VKLOP/IZKLOP, delovanje po c asovnih razporedih, avtomatizaciji ali glasovnem upravljanju.

LED reflektor s senzorjem PIR ima premicni nosilec. To vam omogoca enostavno osvetlitev želene svetlobe na dolocen predmet / okolje. LED reflektor lahko enostavno pritrdite tudi na steno, s pomocjo premicnega nosilca. Zaradi tega je idealen za razsvetljavo izložb, razstavnih prostorov, stavb, površin, pa tudi za splošno zunanjo razsvetljavo.

Zaženite WOOX smart LED reflektor prek obstojecega domacega omrežja Wi-Fi, brez potrebe po locenem hubu ali placljivi narocninski storitvi.

WOOX R5113 podpira glasovni nadzor iz Amazon Alexa, Google Assistant in Siri.

WOOX zagotavlja najboljšo povezljivost našega reflektorja R5113 s senzorjem PIR, v primerjavi z drugimi reflektorji na današnjem trgu. V modul Wi-Fi smo vstavili modul Bluetooth, s katerim zagotovimo, da bo vaš a aplikacija WOOX Home na vašem pametnem telefonu hitreje odkrila reflektor in omogocila nemoten proces povezovanja, povezava Bluetooth pa deluje kot podrejena do koncne povezave WiFi , to zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo in hitrejšo povezavo pri nastavitvi reflektorja v aplikaciji in omrežju WOOX Home.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

WOOX R7050 Smart WiFi pametni senzor tekočine

WOOX R7050 pametni senzor zlitja tekocine Za uporabo tega izdelka je potreben WOOX Zigbee Gateway Dobro deluje z vsemi drugimi napravami WOOX Smart D...

Spletna cena: 12,17 €

WOOX R4252 Smart WiFi FHD 1080p zunanja brezžična baterijska solarni panel bela nadzorna kamera

WOOX R4252 Smart WiFi FHD 1080p zunanja brezžicna baterijska solarni panel bela nadzorna kamera WOOX R4252 WiFi FHD zunanja nadzorna kamera s solarnim...

Spletna cena: 70,33 €

WOOX R4294 Smart Wifi pametni univerzalni IR daljinski upravljalnik

WOOX R4294 pametna univerzalna centralna enota za inteligentne inštalacije je nadomestek vseh daljinskih upravljanikov. Centralna postaja deluje z vec...

Spletna cena: 11,40 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica