Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

WOOX R4967 Smart WiFi vgradno pametno stikalo

WOOX R4967 Smart WiFi vgradno pametno stikalo

Spletna cena: 6,28 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 8435350740726
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

WOOX R4967 vgradno pametno wifi stikalo je združljivo z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistant za glasovno upravljanje in IFTTT.*
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj loceno).

Pametna vticnica deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 GHz brez potrebe po locenem hub-u ali placljivi narocnini.
Z brezplacno aplikacijo Woox lahko preko vašega mobilnega telefona ali tablicnega racunalnika nadzorujete napravo kjer koli že ste. Nastavite urnike, casovnike in prizore ter poskrbite, da se prostor prilagaja vam tako kot želite.

Nacrtujete lahko samodejni vklop in izklop vaših gospodinjskih apartov.

Away nacin - poskrbi, da v primeru vaše odsotnosti vklopi in izklopi naprave ob razlicnih casih tako, da bo videti da je nekdo doma.
Zamenjajte in odstranite stikala za luci, upravljajte vticnice, svetilke ali naprave na daljavo, saj stikalo deluje kot varovalka za zašcito elektrilnih vezij in se lahko nevidno namesti v steno.

WOOX pametno stikalo R4967 je varovalka in brezžicno stikalo, ki ga lahko vkljucite v elektricni tokokrog. Upoštevajte na primer ožicenje elektricne vticnice. Ko je pametno stikalo namešceno v takem elektricnem vezju, lahko prek pametnega telefona na daljavo vklopite in izklopite ustrezno vticnico. To pomeni, da bo stikalo za luc ob steni dolgorocno postalo popolnoma nepotrebno.

Šciti
Pametno stikalo deluje tudi kot varovalka, tako da prikljuceni elektricni tokokrog ne tvega preobremenitve. Ceprav so staromodne varovalke zgorele in jih je bilo treba zamenjati, pametno stikalo deluje z elektromagnetnim zapiralom, ki ga lahko "ponastavite".

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

WOOX R6118-4pack Smart WiFi komplet pametnih vtičnic

WOOX R6118 pametna vticnica deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pame...

Spletna cena: 35,10 €

WOOX R5143 Smart GU10 5W LED žarnica z možnostjo zatemnitve

WOOX R5143 Smart PAR16 Prevzemite nadzor nad svojo notranjo ali zunanjo razsvetljavo s tem WOOX R5143 Smart PAR16 jasnim dizajnom GU10 spotom, ki se p...

Spletna cena: 6,28 €

WOOX R6113-4pack Smart WiFi CB2S komplet pametnih vtičnic

WOOX R6113-4pack Smart WiFi CB2S komplet pametnih vticnic omogoca spremljanje in analiziranje povezanih naprav v realne casu in zgodovinsko porabo ene...

Spletna cena: 32,54 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica