Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

MERCUSYS AC1200 (AC12G) Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik-router

MERCUSYS AC1200 (AC12G) Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik-router

Spletna cena: 25,62 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 6935364099787
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

MERCUSYS AC1200 (AC12G) Dual Band Gigabit brezžicni usmerjevalnik vam omogoca 1200 Mb/s brezžicna hitrost za neskoncno domaco zabavo. Frekvencni pas 2,4 GHz je idealen za hkratno pretakanje glasbe ali nakupovanje preko spleta, medtem ko hitrost 867 Mbps v 5 GHz frekvencnem pasu pokriva opravila, kot sta HD pretakanje in igranje iger.

Štirje gigabitni prikljucki omogocajo izredno hitre žicne povezave. Uživajte v igrah brez zaostajanja, nemotenem pretakanju videoposnetkov HD in hitro prenašanju datotek.

Zanesljivo povežite do 60 naprav hkrati
Z lahkoto delite zanesljivo brezžicno povezavo z do 60 brezžicnimi napravami, kot so telefoni, tablicni racunalniki in pametne domace naprave hkrati. Popolno pokrijte vse potrebe omrežja, ne glede na to, ali je zabava v hiši ali na dvorišcu.

Mocan signal, odlicna pokritost
Štiri zunanje 5 dBi antene omogocajo uporabnikom širšo pokritost brezžicnega omrežja in intenzivnost brezžicnega signala, ki pokriva celoten vaš dom ali pisarno. Naj bodo šibke, padle povezave stvar preteklosti.

IGMP Proxy / Snooping, Bridge in Tag VLAN tehnologija omogocajo pretakanje za prenos prek nekaterih gigabitnih LAN vrat, optimiziranih za video z visoko locljivostjo.

Enostavna namestitev v treh korakih
Preprosto sledite navodilom po korakih na intuitivni spletni strani, da AC12G nastavite v nekaj minutah.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

MERCUSYS WLAN MW306R 300 Mbps Multi-Mode brezžični usmerjevalnik-router

MERCUSYS WLAN MW306R zagotavlja hiter in stabilen WiFi za vse vaše povezane naprave. Brezžicne hitrosti do 300 Mbps so idealne za HD "streaming", spl...

Spletna cena: 12,36 €

MERCUSYS ME10 300Mbps brezžični ojačevalec extender

ME10 je zasnovan tako, da razširi vašo pokritost WiFi in izboljša moc signala vašega obstojecega gostiteljskega omrežja. S hitrostjo do 300 Mbps lahko...

Spletna cena: 9,34 €

MERCUSYS 150Mbps (MW150US) brezžični Nano USB adapter

MW150US je s svojo izjemno kompaktno zasnovo izjemno prirocen za uporabo doma ali zunaj. Vse kar morate storiti je, da ta miniaturni adapter prikljuc...

Spletna cena: 4,37 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica