Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

SHARKOON VS4-V midiATX črno ohišje

SHARKOON VS4-V midiATX črno ohišje

Spletna cena: 43,43 €
Na zalogi
Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 1-3 dni.
Šifra izdelka: 4044951016037
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

SHARKOON VS4-V ohišje ima razširjene stranske plošce za vgradnjo hladilnikov z višino do 16 cm. Namestite lahko tudi graficne kartice z dolžino do 31 / 38,5 cm, ce odstranite HDD kletko. Skupno lahko namestite do šest razširitvenih kartic. Napajalniki z najvecjo dolžino 25,0 cm najdejo prostor na dnu ohišja, ki je dopolnjen s predhodno namešcenim filtrom za prah. VS4-V ponuja odprtine za namestitev CPU hladilnika, dve odprtini za dodatno vodno hlajenje, poleg tega pa ima prirocen sistem za upravljanje kablov.

120 mm ventilator, vkljucno s filtrom za prah, je namešcen spredaj. Za nadaljnjo krepitev pretoka zraka v ohišju je mogoce spredaj vgraditi še dodaten 120 mm ventilator, na zadnji plošci pa lahko namestite še 120 mm ventilator. Na stranski plošci je mogoce namestiti še dva 120 mm ventilatorja.

Dva vhoda USB 3.0 in dva avdio vhoda v sprednjem delu ohišja ponujata hiter dostop za povezovanje zunanjih naprav.

Ohišje ATX ponuja tri 5,25'' reže za opticne pogone (v eno izmed teh rež lahko vgradite tudi 3,5'' disk). Tu lahko na primer hitro in enostavno namestite tudi citalec kartic. V notranjosti je mogoce namestiti tri 3,5'' trde diske brez orodja. V drugem montažnem okvirju so lahko namešceni trije 2,5'' HDD / SDD-ji. Na dnu ohišja je prostora za dodatni 2,5'' HDD / SSD.

Dodatni podatki

Dobavitelj: 5

Podobni izdelki v kategoriji

SHARKOON VS9 midiATX črno ohišje

SHARKOON VS9 midiATX crno ohišje Z elegantno in preprosto zasnovo sprednje plošce ter kompaktnimi merami je VS9 ATX midi tower idealno ohišje za medij...

Spletna cena: 42,15 €

SHARKOON MS-Z1000 mATX okno gaming belo ohišje

SHARKOON MS-Z1000 mATX okno gaming belo ohišje Z MS-Z1000 Sharkoon predstavlja ohišje mikro-ATX, ki združuje eleganten dizajn s pametno funkcionalnost...

Spletna cena: 76,73 €

SHARKOON VS8 RGB midiATX okno belo ohišje

SHARKOON VS8 RGB midiATX okno belo ohišje
Kdor rad pokaže zmogljivost, ne glede na to, ali je na zaslonu ali v ohišju, bo našel idealen ATX midi ...

Spletna cena: 56,24 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica